Parcurile din Medgidia, curățate de voluntari

Manifestările dedicate Săptămânii Naționale a Voluntariatului continuă în municipiul Medgidia. Cu sprijinul autorităţilor locale, ziua de joi a fost ziua dedicată ecologizării oraşului. Acțiunea „Strângi azi, respiri mâine“ a constat în ecologizarea principalelor parcuri din Medgidia.

Săptămâna Naţională a Voluntariatului se desfăşoară în perioada 09-15 mai 2016. Ea este o sărbătoare anuală, celebrată de 200 de organizaţii şi instituţii din toată ţara şi voluntarii acestora. La Medgidia, acțiunile de voluntariat au implicat mai multe licee, printre care și Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu”

Tinerii sunt mândri că pot ajuta comunittaea. Elevii spun că pun suflet în toate acțiunile în care sunt implicați.

Manifestările dedicate Săptămânii Naționale a Voluntariatului continuă, la Medgidia, cu acţiunea „Voluntari pentru Seniori“, activitate care constă în deplasarea la Căminul de Persoane Vârstnice din Poarta Albă, judeţul Constanţa. Scopul evenimentului este acela de a aduce o rază de speranţă şi bucurie persoanelor vârstnice, urmând să aibă loc şi un spectacol folkloric, oferit de artişti din cadrul Casei de Cultură „I.N.Roman“ din Medgidia.

Redactor: Paul Alexe