Parcul Tăbăcariei dotat cu leagăne noi

Solicitările părinților către reprezentanții Primăriei Constanța, dar și reportajele apărute în madia locale, inclusiv la Litoral TV, nu au rămas fără ecou. Locul de joacă din Țara Piticilor a fost dotat cu leagăne noi. Acum locuitorii orașului așteaptă să fie reamenajate și celelalte parcuri din oraș.

Până în urmă cu câteva zile. În Âara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, la leagănul destinat copiilor cu vârste cuprinse între 0-3 ani, era mereu coadă. Motivul, unul simplu: exista un singur leagăn disponibil pentru zeci de copii. Una din dorințele părinților care obișnuiesc să frecventeze locul de joacă din Parcul Tăbăcăriei era achiziționarea a câtorva leagăne de acest gen, pentru ca micuții să nu mai fie nevoiți să aștepte.

Spre fericirea copiilor, pe lângă leagăne, au fost aduse și două topogane noi, un mini-carusel și câteva panouri cu bile colorate.

Părinții constănțeni speră că schimbarea în bine din Tara Piticilor să fie doar începutul. Oamenii așteaptă să fie reabilitate și parcurile din cartierele Constanței și, de ce nu, să fie înființate și alte locuri de joacă pentru ca micuții să aibă posibilitatea să se recreeze după ce termină programul la școală.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes