Parcul din zona IMUM din Medgidia, o amintire!?

În faţa fostei fabrici IMUM există un loc pe care mulți cetăţeni îl consideră parc. De ani de zile spațiul este frecventat de părinți și copii. Din păcate, locul a fost neglijat și acum gunoaiele au pus stăpânire pe zonă. Oamenii privesc neputincioși cum fostul parc se transformă într-o groapă de gunoi.

Dacă treci prin zona fostei fabrici IMUM nu poți rămâne indiferent când vezi cum a ajuns să arate locul preferat al copiilor. Mizeria, lipsa coșurilor de gunoi, buruienile care au invadat totul şi mai ales trotuarele neîngrijite fac ca zona să fie mai puțin circulată. În trecut oamenii se mândreau că locuiesc în cartierul de nord. Din păcate însă, totul a rămas o amintire.

Directorul societății Apollo Ecoterm din Medgidia spune că angajații săi au inspectat zona și s-au pregătit proiecte care vor schimba imaginea cartierului. Însă problema principală este generată de faptul că terenul nu aparține primăriei.

Deşi oamenii cer ca autorităţile să se implice şi să reamenajeze spaţiul, situația este dificilă, iar reprezentanții Primăriei spun că nu pot face nimic.

Chiar dacă terenul nu aparține Primăriei oamenii cred că edilul ar trebui să se implice și să găsească o modalitate prin care acest spațiu să fie măcar întreținut. Asta deoarece s-au săturat să privească neputincioși cum totul se distruge.

Redactor: Nicoleta Antohi