Parcări noi și străzi asfaltate în Năvodari

Termica Distribuție Năvodari continuă lucrările de amenajare și asfaltare a străzilor din oraș. Cea mai nouă veste este legată de parcarea ce este în curs de amenajare în dreptul Școlii Grigore Moisil, acolo unde locurile de parcare erau insuficiente. În paralel a fost pietruită și urmează să fie asfaltată și strada din apropierea podului CFR care intersectează strada Nuferilor.

Termica Distribuție Năvodari execută în continuare lucrări necesare și menite să dezvolte orașul. În acest moment se lucrează la amenajarea unei parcări peste drum de Școala Gimnazială Grigore Moisil. Primele lucrări au vizat lărgirea zonei, iar viitoarea parcare a fost pietruită urmând ca foarte rapid să fie turnat și asfaltul.  Locuitorii din zonă, dar și cadrele didactice consideră realizarea unei astfel de parcări necesară, în condițiile în care zona se aglomerează frecvent, iar locurile de parcare sunt adesea insuficiente.

Totodată au fost demarate și lucrările pentru asfaltarea aleii care intersectează strada Nuferilor în apropierea pasajului CFR. Turnarea asfaltului va ușura accesul în zonă, în acest moment lucrările aflându-se la stadiul de pietruire.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea