Parcarea neregulamentară, sportul preferat al constănțenilor

A curs cu amenzi luna trecută, la Constanța. Poliția Locală a aplicat sancțiuni pe bandă rulantă șoferilor care au parcat neregulamentar sau pe cei care au blocat căile de acces. În total, au fost aplicate în jur de 1000 de sancțiuni, în crestere semnificativă față de lunile anterioare.

Nu este zi în care Poliția Locală să nu aplice sancțiuni pentru parcare neregulamentară.  În urma sesizărilor, Poliția Locală din Constanța a intervenit pentru a-i sancționa pe șoferii carea au parcat neregulamentar dar și  pe cei care au blocat căile de acces. Prin urmare, polițiștii locali au aplicat un număr de 1310  de sancțiuni celor care au îngreunat circulația. Suma totală a amenzilor de peste 80.000 de lei. Nici taximetriștii nu au scăpat netaxați,  precum și persoanele care au tulburat ordinea și liniștea publică, sau cele certate cu regulile elementare de păstrare a curățeniei pe domeniul public.

În aceiași situație s-au aflat și cei care cred că trăiesc în țara lui Papură Vodă, crezând că pot „închiria„ un loc de parcare, delimitându-l cu saci de nisip, fie el și rezervat persoanelor cu handicap.  Așa că, aviz amatorilor de astfel de sporturi, dacă nu vreți să vă goliți portofelele! Oamenii legii vor veghea în continuare asupra celor care cauzează probleme în trafic și nu numai.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea