Parașutistul constănțean, operat

Starea lui Adrian Constandache, singurul supraviețuitor al tragicului eveniment de pe aerodromul Clinceni, este extrem de delicată. Parașutistul constănțean a fost operat la Spitalul Floreasca din Capitală, iar apropiații fac apel la orice persoană, pentru că Adrian are nevoie urgenta de sânge.

Adrian Constandache a suferit o intervenție chirurgicală la umăr, dar medicii au intervenit și asupra numeroaselor fracturi de la nivelul coastelor. Starea lui este în continuare delicată. Rudele si apropiații parașutistului constănțean se roagă ca acesta sa isi revina.

Adrian Constandache este instructor de parașutism cu mii de salturi în palmares și autorul unui manual de parașutism. Cei care îl cunosc au doar cuvinte de laudă la adresa lui.

În urma tragicului eveniment, oamenii legii au deschis o anchetă. Momentan nu se cunosc detalii, se știe doar că cele două parașute s-au acroșat la aproximativ 100 de metri de sol, iar ultimii 70 de metri au venit în spirală până s-au izbit de pământ. Anchetatorii vor stabili ce s-a întâmplat cu exactitate, si cu ajutorul imaginilor fimate Adrian Constandache și Andreea Nica.

Deși zeci de rude și prieteni au donat sânge, rezervele sunt încă insuficiente, așa că orice persoană care vrea să doneze este binevenită.

Toți cei care vor să doneze pot merge la Centrul de Transfuzii din Constanța, cu specificația că sângele este pentru Adrian Constandache.

Redactor: Andreea Iliescu