Paradă cu mașini de gunoi

Celebrarea Centenarului Unirii a îmbrăcat forme neașteptate în țară. Dacă în marile orașe a defilat tehnica militară, în satul buzoian Cislău la paradă a participat compania de salubritate, cu tricolorul pus pe mașini.

Imaginile postate pe Facebook de un localnic arată cum mașinile de gunoi ale firmei locale de salubritate, împodobite cu steaguri tricolore, defilează pe străzile comunei. Punctul culminant al paradei a fost apariția unui excavator în cupa căruia a stat un angajat cu două steaguri.

Primarul comunei susţine că cele trei vehicule şi-au meritat locul în coloana pentru paradă. Firma de salubrizare a împlinit zece ani de existenţă, iar buldoexcavatorul tocmai a intrat în dotarea echipelor de la situaţii de urgenţă.

Am avut şi pe cei de la situaţii de urgenţă, care au avut buldo, şi pe lângă ei am băgat şi două maşini de gunoi, ţinând cont că s-au împlinit zece ani de când avem staţia de transfer gunoi menajer. Eu cred că activitatea şi-a atins scopul. Că au fost două maşini de gunoi, cine nu şi-ar dori aşa ceva? Am scăpat toată Valea Buzăului de marea nenorocire, gunoiul”, a declarat Dumitru Mitroiu, primarul comunei Cislău

Imaginile au devenit virale pe internet și au fost văzute de peste 50.000 de ori în 24 de ore.

Redactor: Cristina Niță