Panou informativ în Piațeta Decebal din Medgidia

In Piateta Decebal din Medgidia a fost amplasat un panou informativ, cu harta municipiului Medgidia, dar si a localitatilor Valea Dacilor si Remus Opreanu. Acesta include si calendarul evenimentelor, obiectivele turistice, dar si institutiile culturale din municipiu.

Harta municipiului Medgidia, care cuprinde si localitatile Valea Dacilor si Remus Opreanu, a fost realizata cu ajutorul unor sponsori locali si a unei firme din Austria. Panoul cuprinde informații utile atât pentru medgidieni cât și pentru turiștii care tranzitează orașul.

Dacă doriți să aflați ce evenimente vor avea loc în municipiul Medgidia în viitorul apropiat, puteți consulta acest panou informativ, din Piațeta Decebal. Harta interactivă o puteți găsi și pe site-ul Primăriei.

Panoul a fost creat cu scopul de a informa atât locuitorii municipiului, cât și eventualii turiști, care doresc să cunoască obiectivele turistice de pe raza municipiului Medgidia. Pe viitor, în stațiile de autobuz, vor fi amplasate hărți ale municipiului.

Reporter:Simona Tiron ; Imagine: Valentin Cerbanescu