Panică la mall

Seara trecută s-a creat panică la un mall din Constanța. Numeroase persoane au fost evacuate după ce cladirea a fost inundată cu fum. Magazinele erau închise, însă în cinematograful situat la etaj, se aflau 200 de tineri. Din fericire nu s-au înregistrat victime însă un pompier de la serviciul privat al mall-ului s-a rănit la mana în timpul intervenției. Astăzi pompierii militari, polițiștii dar și reprezentanții mall-ului vor încerca să afle de la ce a pornit incendiul dar și la cât se ridică valoarea pagubelor.

Totul s-a întâmplat după ora 22 când la mall s-a dat alarma. Imediat zeci de pompieri și mai multe ambulanțe au fost trimise în zonă. Clădirea a fost inundată cu fum și 200 de tineri aflați în cinematograful de la etaj dar și angajați, au fost evacuați pe rând.

A fost mobilizare generală și chiar dacă nu s-a pus problema activării planului roșu, zeci de medici și ambulanțe au fost trimise la fața locului. Un pompier de la serviciul privat de intervenție rapidă al centrului comercial s-a rănit și a avut nevoie de îngrijiri.

Dupa aproape o oră și jumătate incendiul a fost lichidat.

Pompierii militari, polițiștii dar și reprezentanții mall-ului vor încerca să afle cu exactitate de la ce a pornit incendiul dar și la cât se ridică valoarea pagubelor. Reprezentanții ISU spun că atât centrul comercial cât și magazinul unde a fost localizat incendiul aveau autorizație de la pompieri iar sistemele de desfumare și cele de avertizare sonoră au funcționat corespunzător.

Redactor: Oana Jărloianu