Panică generală, noaptea trecută, la Spitalul Municipal Medgidia

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IP_jgV66ANA[/youtube]Cadrele medicale au tras o sperietură soră cu moartea, după ce, în curtea unităţii, s-a iscat un scandal monstru între două familii de rromi din Cuza Vodă. Mărul discordiei a fost tânăra care, la doar 18 ani, s-a hotărât să-și pună capăt zilelor, din cauza problemelor pe care le avea cu soțul său. Rudele spun că bărbatul cheltuia bani la jocuri de noroc, iar de curând, fata descoperise că a fost și înșelată.

Fata a ajuns la Urgență, în stare gravă, după ce a băut sodă caustică. Vestea s-a abătut ca un fulger asupra tatălui ei, care a fugit imediat la spital să afle ce s-a întâmplat. Numai că aici a dat nas în nas cu ginerele său și nu și-a mai putut stăpâni furia. Cei doi și-au împărțit pumni și picioare, iar tânărul a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe socrul său în picior. Speriați că scandalul ar putea degenera, medicii care au asistat la scenele de coșmar au apăsat butonul de panică și, imediat, mai multe echipaje de politiști au sosit la fața locului. Oamenii legii au reușit să calmeze spiritele, iar cei doi barbați au fost preluați de medici.

Tânărul a avut noroc și a scăpat doar cu răni la nivelul capului. Socrul său însă, a fost operat de urgență.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală și urmează să stabilească ce se va întâmpla cu părțile implicate în conflict.

Cât despre tânăra de 18 ani, aceasta a fost transferată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, pentru a primi îngrijirile de care are nevoie. Medicii spun că pacienta a fost stabilizată.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.