Panică în această dimineață la un hotel din stațiunea Eforie Nord

Un incendiu izbucnit într-una din încăperile imobilului a evacuat turiștii cazați aici, împreună cu angajații care se aflau în incintă. Oamenii au ieșit pe geamuri de frica flăcărilor și a fumului înecăcios, iar pompierii abia au reușit să  lichideze focul.

Focul a pornit la primele ore ale dimineții, iar turistii care dormeau au fost treziti de alarma de incendiu si mai apoi de fumul care le-a patruns in camere. Au iesit pe balcoane si au sunat imediat la 112.

Mai multe echipaje de pompieri din Eforie dar și de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” din Constanța au sosit la fața locului. Interventia a fost una destul de dificila din cauza fumului foarte dens ce a cuprins întreg obiectivul turistic.

După aproape o oră de lupte cu flăcările, pompierii militari au reușit să elimine pericolul. Din fericire însă, fără ca niciunul dintre cei 15 turiști, dar nici dintre membri personalului hotelier, să fie răniți. În schimb, turiștii s-au ales cu o sperietură zdravănă și cu o vacanță pe drumuri. Și asta întrucât au fost mutați  intr-o altă unitate de cazare pâna când proprietarii hotelului vor remedia toate problemele. Autoritățile încearcă acum să stabilească cu exactitate cauza focului.

Redactor: Oana Jărloianu