Ovidius in love

Premieră la malul mării. „Ovidius in love. Jurnalul unui exilat îndrăgostit” se va juca pe scena Teatrului de Stat Constanța. Actorii repetă zi de zi, pregătindu-se pentru cel mai importat act cultural din 2017. „Ovidius in love” va putea fi vizionat de constănțeni la sfârșitul acestei luni, timp de 3 zile la rând. Intrarea este liberă.

Teatrul de Stat Constanța vă invită, în noiembrie și decembrie, la cea mai nouă premieră: „Ovidius in Love. Jurnalul unui exilat îndrăgostit”, Piesa este o dramatizare după un roman al lui Marin Mincu și a fost conceput în urmă cu un an.

Piesa se va juca cu prilejul împlinirii a 2.000 de ani de la naşterea lui Ovidiu, care a constat în montarea unei tragedii scrise tot de un profesor constănţean, „mircistul” Grigore Sălceanu.

„Ovidius in Love” are programate șapte spectacole la Teatrul de Stat Constanța, în zilele de 30 noiembrie, 1, 2, 7, 8, 16 şi 17 decembrie. Intrarea este liberă. Cei care doresc să vadă spectacolul pot obține, de la casieria teatrului, invitații cu loc.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea