Organizaţia judeţeană a PDL nu va fi sancţionată de conducerea centrală (VIDEO)

Organizaţia judeţeană a Partidului Democrat Liberal nu va fi sancţionată de conducerea centrală! Afirmaţia îi aparţine preşedintelui PDL Constanţa care consideră, totodată, că procentul de participare la referendum este cel puţin mulţumitor. Nu acelaşi lucru îl poate spune însă despre prestaţia primarului Radu Mazăre din ziua scrutinului…

Conform declaraţiilor preşedintelui PDL Constanţa, participarea reală la referendumul din 29 iulie ar fi de 44,2 la sută în judeţ, exceptând turiştii care au votat pe litoral.

În perioada următoare, conducerea PDL Constanţava proceda la verificarea listelor suplimentare, pentru a depista eventualele persoane care ar fi practicat votul multiplu. Mai mult, PDL a depus 20 de plângeri penale referitoare la ziua scutinului, pentru diferite tentative de fraudare. Printre acestea, se numără şi câteva adresate edilului Radu Mazăre.

Procentul de participare la referendumul de duminică a fost de 56,20%. În ceea ce priveşte opţiunile constănţenilor, 85,77% au votat DA, iar 13,93% au votat NU pentru demiterea preşedintelui suspendat Traian Băsescu.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Alex Brinzaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.