Ordine la meciul Farul Constanța – Rapid București

Peste 170 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre echipele SSC Farul Constanţa – Academia Rapid Bucureşti. Partida se dispută sâmbătă, 24 februarie, începând cu ora 14.00, pe stadionul Portul din Constanţa.

Jandarmii constănțeni vor asigura măsurile de ordine necesare la meciul de fotbal dintre echipele SSC Farul Constanța și Academia Rapid București, care va avea loc în acest weekend. Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 12.15, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Constanţa recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Menționăm că spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Redactor: Isabela Boantă