Orașul Năvodari va dispune în curând de un pod rutier cu pasaj pietonal

Orașul Năvodari va dispune în curând de un pod rutier cu pasaj pietonal ce va traversa bulevardul cu acelasi nume, în apropierea intersecției cu strada Mării. Lucrările au demarat iar investiția face parte din proiectul de modernizare a drumului 226. Pe parcursul realizării proiectului, circulația rutieră din zonă va fi deviată.

În Năvodari se lucrează la foc continuu pentru modernizarea zonei și asigurarea accesului pentru șoferi și pietoni către puncte cheie din zonă. Proiectul de modernizare a drumului 226, demarat de Primăria Năvodari, avansează cu pași repezi . Echipele de muncitori au început lucrările pentru realizarea unui pod rutier cu pasaj pietonal.

Investiția de mare amploare inițiată de administratia locala, va soluționa problemele de trafic ținând totodată cont și de tendințele de dezvoltare a zonei.

Pe parcursul desfășurării lucrărilor, traficul rutier de pe bulevardul Năvodari va fi deviat.

După terminarea lucrărilor de modernizare a întregului drum ce leagă orașul Ovidiu de Năvodari, șoferii și pietonii vor circula cu mai mare ușurință. Mai bine de zece kilometri de drum vor putea fi parcurși pe patru benzi, câte două pe fiecare sens, proiectul cuprinzand trotuare pietonale și piste pentru bicicliști.

Reporter: Ana-Maria Stancu ; Imagine: Adi Florea