Orașul Năvodari se dezvoltă în permanență

Proiectele de succes dezvoltate aici atrag fonduri europene. Actualul primar, Florin Chelaru, vrea ca în mandatul său, proiectele care sunt în desfășurare să fie încheiate și să fie dată undă verde pentru altele noi.

Invitat în cadrul emisiunii Radiografia Zilei, primarul orașului Năvodari a discutat și despre proiectele de viitor pentru oraș. Unul dintre ele este de drumul ce leagă Năvodariul de Lumina. În prezent se fac reparații ale infrastructurii de pe Drumul Județean 226, între cele două localități.

Un alt proiect important pentru întreaga comunitate este piața de pește. Din păcate, aceasta nu a fost dată încă în folosință pentru că primăria se află în litigiu cu constructorul, pentru că acesta din urmă a întârziat foarte mult lucrarea care ar fi trebuit să fie gata cu mult timp în urmă.

Centrul de afaceri este un alt proiect care a fost început în timpul mandatului fostului primar, Nicolae Matei, și care, se pare, va fi gata în perioada imediat următoare.

Tot 1 octombrie se preconizează că va fi data la care, pe drumul dintre Constanța și Năvodari se va merge ca-n palmă.

Acestea sunt doar o parte din proiectele importante pentru comunittea orașului Năvodari. Multe dintre ele sunt gata în proporție de 80%, urmând ca în scurt timp să fie făcute recepțiile finale.

Redactor: Cerasela Videanu