Orașul Năvodari a sărbătorit 1 Mai așa cum se cuvine

Cazanul uriaş de aproximativ 1200 de kilograme a fost adus special la Năvodari pentru petrecerea câmpenească din tabăra Delfinul. În el, bucatarii au preparat delicioasa fasole cu ciolan din care s-au înfuptat toţi participanţii la eveniment.

Sub egida “1 Mai muncitoresc! La distracție, tovarăși!”, micii au sfârâit pe grătare, iar cei care s-au ocupat de pregătirea festinului au facut față cu greu cererii.

Și berea a curs din belșug pentru toți cei prezenţi de 1 Mai în Tabăra Delfinul din Năvodari, eveniment organizat de Consiliul Local, Primăria și primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei.

Unii navodareni au vrut sa simta cum este cu adevarat un 1 mai muncitoresc, așa ca și-au adus de acasa gratarele și s-au alaturat petrecerii

Năvodărenii au avut parte și de un spectacol pe cinste. Nume cunoscute ale muzicii românești au urcat pe scenă. Printre acestea Irina Loghin, Fuego, Vali Vijelie, Andreea Bălan, Nicu Paleru, Mariana Stan, Gina Pop, Florin Decuseară, Florentina Suciu, Vacanța Mică, formația Hai noroc!, Florin de la Buzau, Marian Anton și artiști locali.

Atmosfera a fost întreținută de Andreea Mantea și Axinte.

Redactor: Doina Sirbu