Oraşul Năvodari a devenit una dintre destinaţiile preferate de pe litoral (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZGTrq48zsWo[/youtube]Oraşul Năvodari a devenit una dintre destinaţiile preferate de pe litoral. Dovadă stau miile de români care aleg această staţiune în defavoarea altor regiuni, mai cunoscute, de pe litoralul românesc. Oamenii spun că doar aici se pot bucura de o plajă curată, linişte şi servicii de calitate, la preţuri care să nu le dea bugetul peste cap. De aceea, spun turiştii, nici prin gând nu le trece să-şi schimbe vreodată „locaţia”.

De 12 ani, familia Spulber alege oraşul Năvodari ca destinaţie de vacanţă. În fiecare vară, cei trei braşoveni aşteaptă cu nerăbdare momentul în care vor ajunge, din nou, pe plaja lor preferată. Găsesc aici toate ingredientele unui vacanţe perfecte, la preţuri mult mai mici decât în apropiata staţiune Mamaia.

Plaja le ocupă cel mai mult din timpul liber. Mai ales că acesta este şi motivul principal pentru care vin pe litoral. Dar asta nu înseamnă că distracţia se termină aici.

Cei trei braşoveni nici nu se gândesc să schimbe locaţia în care vin de ani de zile. Cu atât mai mult cu cât, de la o vară la alta, văd cum oraşul Năvodari se schimbă în bine.

Asemenea lor, alte câteva mii de turişti aleg în fiecare săptămână oraşul Năvodari ca destinaţie de vacanţă. Iar cifrele ar putea creşte, pentru că administraţia locală are în vedere mai multe proiectele pentru dezvoltarea staţiunii.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Alex Brinzaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.