Oraşul de la malul mării este şi anul acesta gazda unui film american

S-a strigat motor, astăzi, pe străzile Constanței, care s-au transformat în platouri de filmare. Oraşul de la malul mării este şi anul acesta gazda unui film american! Dacă anul trecut s-a filmat producţia americană SF „What happened to Monday?”, anul acesta este vorba despre „Iron Fisting”, un serial american poliţist, cu o acţiune ce se petrece în anul 1980.

Cei care au trecut astăzi prin centru Constanței au crezut că au ajuns pe unul dintre platourile de filmare de la Hollywood. Nu au fost departe de adevăr, și asta pentru că la malul mării se filmează zilele acestea pentru două producții. Bulevardul Tomis a fost locul de acțiune pentru  partea a doua a serialului românesc Umbre, iar în Piața Ovidiu s-a filmat pentru un alt film, american de data aceasta, Iron Fisting. Prima producție îl are în prim plan pe actorul Șerban Pavlu, care îl interpretează pe Relu Oncescu.

Constănțenii care au asistat au rămas plăcut surprinși și, spun ei, se bucură de faptul că orașul lor este promovat astfel.

S-au dat indicații peste indicații pentru ca totul să iasă perfect.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea