Opoziţia din Consiliul Local Mangalia s-a fragmentat!

Aşteptată ca o şedinţă extrem de animată, ţinând cont de volumul mare de proiecte de hotarâre de pe ordinea de zi, cea mai recentă întâlnire a aleşilor locali din Mangalia a fost una relativ scurtă şi … lipsită de „culoarea“ cu care ne-au obişnuit cele două tabere ale consilierilor.

Pe ordinea de zi, cel mai disputant proiect de hotărâre a fost cel al unei rectificări bugetare, cu care aleşii opozanţi ai actualei administraţii au declarat că nu pot fi de accord.

Consilierii au dat exemplu nou înfiinţatul Parc Evergreen, căruia i-au fost alocaţi, pentru lucrări de întreţinere, 3 miliarde de lei vechi.

Potrivit lui Dragoş Angelescu, viceprimarul Mangaliei, suplimentarea la acest capitol ar fi una benefică, mai ales că lipsa pazei în parc se face simţită în fiecare zi.

Rectificarea bugetară a trecut, în cele din urmă, cu sprijinul unei majorităţi surprinzătoare: doi aleşi PMP, Mihai Sorin şi Oprea Dop au decis să voteze „pentru“, alături de colegii PNL, în timp ce Alexandra Elena Silistra, tot de la PMP, a fost alături de cei de la PSD şi ALDE. Organigrama primăriei va fi repusă pe ordinea de zi, într-o şedinţă extraordinară, vineri, 4 noiembrie.

Redactor: Mihaela Dubei-Marin