Omul de afaceri constănţean Daniel Tiberiu Vădineanu a dat primele declaraţii de presă

La doar o zi după ce fosta sa soție și actualul iubit al acesteia au fost eliberați din arest, Daniel Tiberiu Vădineanu a făcut primele declarații.

Bărbatul nu e străin de trecutul tumultos al fostei sale soții, despre care spune că a lucrat într-un bordel din Germania. El afirmă că aceasta este foarte răzbunătoare și în stare de orice pentru a-și atinge scopurile, și este sigur că nu se va opri aici. Mai ales, de vreme ce magistrații constănțeni au hotărît ca cei doi suspecți să fie cercetați în stare de libertate.

Liliana Vădineanu, de 36 de ani, din Tulcea și Daniel Sas, de 32 de ani, din Năvodari, sunt cercetați, în stare de libertate, potrivit decizie magistraților constănțeni. Cei doi au fost reținuți, în cursul dimineții de miercuri, și depuși în Arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, unde au petrecut 24 de ore, în arest preventiv, pentru instigare la omor calificat. Anchetatorii spun că planul crimei a fost conceput în detaliu de Liliana Vădineanu, care și-a convins și concubinul să se implice în asasinarea fostului ei soț. Miza ar fi recuperarea custodiei copilului de șase ani, unicul moștenitor și, totodată, cheia către o avere din care ar fi trăit regește, o firmă de transport și o agenție de turism, aparținînd omului de afaceri constănțean. Planul a dat greș, iar goana după bani le-a oferit și reversul medaliei. Ucigașul pe care cei doi l-au plătit să comită crima i-a înșelat și a rămas cu aproape 5000 de Euro, pe care îi primise în avans. Femeia şi amantul ei nu au renunțat însă la plan şi au contactat alte trei persoane, care să-l ucidă pe omul de afaceri contra sumei de 22.000 de Euro, însă nu au mai fost de acord să plătească, decît după ce ar fi avut dovada morții. Potenţialii asasini l-au anunţat însă pe Tiberiu Vădineanu, iar acesta a chemat poliţia, care, în urma cercetărilor, a confirmat planul pus la cale de fosta sa soție și actualul iubit.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu