A omorat o tânără nevinovată, dar justiţia l-a trimis în spatiile gratiilor

Barbatul in varsta de 30 de ani a incercat sa ii induplece pe magistrati spunandu-le ca s-a speriat atunci cand a lovit-o pe tanara si de frica rudelor ei a fugit. În ciuda declaratiilor sale, judecatorul l+a trimis după gratii pentru 29 de zile. Ancheta continuă şi în ceea ce priveşte autenticitatea permisului de conducere, eliberat în Spania.

In timp ce soferul incerca sa caute scuze pentru fapta sa, Deea,

asa cum o alintau prietenii pe tanara care si-a pierdut viata, a fost depusa la capela mortuara iar prietenii nu au intarziat sa ii fie alaturi. Vin unul cate unul si ii aprind o lumanare la capatai si incearca sa si-a aminteacsa asa cum era ea inainte sa fie omorata. Chiar si necunoscutii, impresionati de drama familiei, vin sa aprinda o lumanare.

Pe pagina de facebook a tinerei dar si a prietenului ei sau curg mesajele de condoleante.

Sunt ca şi tine, mort, pe dinăuntru. Când îl pierzi, atunci îţi dai seama cât de mult îl iubeşti. Dar tu? Tu cu ce ai greşit fata mea?!!?! Mai bine te ştiam fără ceva, dar în viaţă. Acum, cum te pot vizita la cimitir, Andreea? Cum? Ce am greşit, Doamne, încât să mi te ia. Te iubesc Andreea pentru toate câte ai făcut pentru mine, pentru noi. Te iubesc şi nu te voi uita o viaţă, este mesajul prietenului ei postat pe pagina de socializare.

Cuvintele scrise de tine sunt pline de emoţie. Îmi pare nespus de rău pentru că ţi-a fost dat să treci prin aşa ceva şi îmi pare nespus de rău si de acesta tânara nevinovata . Fii tare Ionuţ !!!

Dumnezeu sa o odihneasca!!!, este unul dintre raspunsuri venite din partea apropiatilor la mesajul baiatului.

Andreea Rosu era studenta in anul doi la universitatea Ovidius din Constanta. Avea o viata inainte si vise de indeplinit insa totul s-a spulberat vineri seara cand a fost lovita in plin pe o trecere de pietoni din oras de un sofer, baut si care pe deasupra a mai si fugit de la cul tragediei. Prietenii i-au construit un mic altar si promit ca nu o vor uita niciodata. Andreea va fi condusa pe ultimul drum luni la cimitirul central din constanta.

Redactor: Paula Arhip