Omenia nu a dispărut cu totul

Sunt mulți oameni care se confruntă cu probleme grave de sănătate și se lovesc de lipsa banilor și implicit  de nepăsarea medicilor atunci când trebuie să se trateze. Unul din aceștia este Sinan Anefi, un bărbat în vârstă de 55 de ani din Constanța, diagnosticat cu arterită. Imobilizat într-un scaun cu rotile, bărbatul a suferit numeroase intervenții chirurgicale de-a lungul celor 13 ani de când i-a fost depistată boala. Rând pe rând i-au fost amputate degetele de la mâini și ambele picioare. Acum riscă să facă cangrenă la picior dacă nu este operat d eurgență. Chiar dacă trece prin dureri cumplite medicii i-au întors spatele pentru că nu are resurse financiare.Impresionat de situația acestuia, Bari Nerdin, președintele fundației Islamul Azi nu a stat pe gânduri și i-a întins o mână de ajutor pentru a avea ce pune pe masă de Bayram. Acesta a primit mai multe pachete cu alimente, fructe dar și băuturi răcoritoare.

Mereu dispusă să sară în ajutorul celor aflați în suferință, Carmen Lungu, președintele Crucii Roșii filiala Constanța l-a vizitat pe Sinan Anefi. Aceasta nu a venit cu mâna goală și i-a adus alimente . Mai mult,  i-a promis că va face tot posibilul să aibă acces la îngrijire medicală și să poată fi operat.

Sinan Anefi are nevoie de noi să poată trece prin acest impas. Chiar dacă a avut parte numai de necazuri, bărbatul este optimist și continuă să spere că va trăi și zile mai bune. Acest lucru va fi posibil doar dacă vă implicați și dumneavoastră, cei de acasă!  Persoanele care doresc să îi întindă o mână de ajutor indiferent sub ce formă pot apela la numărul 0241 760 306 .

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Victor Nita