Oficialități politice, prezente la evenimentul TSD

Tineretul Social Democrat Constanţa organizează, în perioada 15-18 iunie 2017, în staţiunea Neptun, Şcoala de pregătire politică a Tineretului Social Democrat. Vor fi prezenți miniștri, parlamentari și deputați europeni, care vor lua cuvântul.

Peste 800 de tineri din toată ţara vor fi prezenţi la seminariile şi conferinţele din cadrul şcolii politice, desfășurată la Neptun. Se va organiza o serie de ateliere de lucru menite să formeze tinerii politicieni, în care se vor dezbate teme cum ar fi: educaţia, sănătatea, munca, drepturile omului, campania electorală 2019 și alte subiecte de interes.

În prezenţa liderilor PSD, miniştrilor, parlamentarilor tineri şi deputaţilor europeni se vor desfăşura seminarii cu tematica “Europa încotro-finanţări europene” sau “Administraţie publică centrală şi locală versus Parlament”. În cadrul atelierelor de lucru precum: “Educaţie – Cum trebuie să pregătim generaţia 2040?”, “Muncă- meseriile viitorului”, “Mediu – eco versus ieftin” sau “Sport şi sănătate – de la hobby la performanţă”, vor avea invitaţi din administraţie, sectorul neguvernamental, precum şi experţi în diferite domenii.

Totodată, în cadrul Şcolii de pregătire politică a Tineretului Social Democrat, sâmbătă, 17 iunie, începând cu ora 10.30, la  Hotel Doina, se va alege noua structura de conducere a Organizaţiei Judeţene a Tineretului Social Democrat Constanţa.

Redactor: Daniel Albu