Ofertele de cazare în stațiunea Mamaia sunt pentru toate gusturile

Considerată cea mai luxoasă stațiune de pe întreg litoralul, Mamaia își etalează falnică plajele și hotelurile. Indiferent de buget, principala preocupare a turiștilor proaspăt sosiți în vacanță este cazarea. În întâmpinarea acestora, încă de la intrarea în stațiune, vin pensionarii care le oferă cazare mai ieftină. În ciuda temperaturilor ridicate, vârstnicii stau de dimineață până seara în așteptarea turiștilor. Unii își închiriază doar propria locuință, alții mai duc turiști și la vecini pentru un comision de 10%. De la an la an, oamenii așteaptă nerbădători sosirea verii pentru a-și rotunji veniturile. Aceștia spun că merg pe încredere în ceea ce privește găzduirea turiștilor. Până acum nu au avut probleme. Nu li s-a furat nimic din casă și nici bunurile nu le-au fost stricate.

Tarifele la cazare în stațiunea Mamaia au sărit în aer în această perioadă, așa că mulți turiști profită de ocazie și se cazează la particulari.

Pentru a-i câștiga pe turiști, pensionarii sunt dispuși să lase din preț. Așa că de multe ori constată după plecarea acestora că după achitarea facturilor la lumină și apă rămân cu… mai nimic.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Victor Nita