Oferte speciale de la CFR Călători pentru îndrăgostiți

CFR Călători încurajează iubirea! Astfel, compania vine cu oferte speciale pentru îndrăgostiți cu ocazia zilei de Valentine’s Day şi Dragobete.

CFR Călători anunță că, în luna iubirii, pune în vânzare bilete la jumătate de preţ pentru îndrăgostiţi /parteneri de călătorie cu trenul.

Prin oferta ‘Plimbaţi-vă în doi !! Jumătate tu, jumătate noi !’, reducerea este de 50% din tariful biletului întreg şi se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeaşi rută şi în aceeaşi zi.

În plus, îndrăgostiţii curajoşi pot să-şi surprindă partenerul cu o declaraţie de dragoste la megafonul din Gara de Nord Bucureşti.

Oferta este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile CFR,  este valabilă la anumite trenuri , nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător.

Compania menționează că, în zilele de 14 şi 24 februarie, cuplurile sunt aşteptate să-şi declare public iubirea la megafonul din Gara de Nord Bucureşti şi să călătorească în doi, cu un singur bilet.

Mesajele/ declaraţiile în direct vor fi reunite într-o galerie a iubirii pe pagina Facebook CFR Călători.

Redactor: Sondra Sandu