Oferte pentru turişti pentru sărbătorile pascale şi minivacanţa de 1 Mai

Că sunt de 2, 3 sau 4 stele, hotelurile de la malul mării se pregătesc în aceste zile pentru sărbătorile pascale şi minivacanţa de 1 Mai. Şi-au lansat deja ofertele, extrem de atractive, susţin hotelierii, iar acum aşteaptă ca îndrăgostiţii de mare să îşi facă rezervări. În pachete sunt incluse, pe lângă cazare, masa ori accesul la SPA şi excursii la măstirile din judeţ ori petreceri surpriză pentru copii.

Agenţiile au lansat deja pachetele de Paşte, astfel încât turiştii să aibă timp să se hotărască. Oferte sunt destule, preţurile nu au crescut faţă de anul trecut iar facilităţile incluse în tarif sunt numeroase. La patru stele, un sejur de patru zile pentru două persoane se ridică la 1.300 de lei.

Iar asta nu este tot. Hotelurile cu pretenţii nu se opresc doar la cazare şi masă. Centrele SPA dotate cu jacuzzi, saună ori sală de fitness vor fi la dispoziţia clienţilor. Oferte tentante există însă şi la stabilimentele de două sau trei stele.

Ofertele sunt valabile doar pentru perioada sărbătorilor pascale, iar dacă vă grabiţi să vă faceţi rezervare până pe 20 martie beneficiaţi de o reducere de până la 15%. Dar după Paşte mai sunt doar două săptămâni până vine vacanţa de 1 Mai. Pentru că litoralul este atunci ţinta preferată a românilor care vor să plece de acasă, hotelierii au pregătit deja oferta!

În ceea ce priveşte Delta Dunării, o  noapte de cazare de Paşte porneşte de la 183 lei de persoană la pensiune de 3 stele şi poate ajunge la aproximativ 400 lei  de persoană la pensiune de 4 stele.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Iulian Virlan