Oferte pentru toate gusturile, dar si pentru toate buzunarele (VIDEO)

Oferte pentru toate gusturile, dar si pentru toate buzunarele. Cel putin cu  asta se lauda comericantii, dar si reprezentantii teraselor din statiunea Mamaia.  Reducerile sunt substantiale, mai ales ca oferta este mare, iar turistii nu se grabesc sa scoata banii din buzunar.

De cum pasesti pe faleza statiunii Mamaia dai cu ochii de comerciantii care incearca sa-si imbie clientii cu fel si fel de oferte care mai de care mai tentante.

Cativa pasi mai incolo gasim un stand cu sute de bijuterii hand made, unde oferta este cat se poate de rezonabila. Cumperi doua produse la prêt de unul.

Chiar daca vantul a suflat cu putere, luni seară pe faleza Cazinoului din statiunea Mamaia nu aveai loc sa arunci un ac. Turistii au preferat o plimbare pe malul marii pentru a se racori, mai ales ca temperaturile caniculare din ultimele zile au facut ca atmosfera sa fie insuportabila. Valurile mari i-au facut insa pe acestia sa se razgandeasca in privinta unei bai in mare in plina noapte, mai ales ca de ieri salvamarii au arborat steagul rosu.

Reporter: Mirela Iancu ; Imagine: Cristi Caciauna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.