Oferte pentru sărbătorile pascale

Chiar daca in ultimii ani litoralul bulgaresc a castigat detasat batalia cu cel romanesc in perioada sarbatorilor pascale, hotelierii de la malul marii nu capituleaza. Au lansat si ei oferte pentru paste iar pregatirile sunt in toi. Plajele au fost nivelate si curatate. Si atentie mare, nu aveti voie cu masini ori animale de companie pe nisip. Un astfel degest necugetat ar putea sa va cote pana la 20.000 de lei. Singura necunoscuta din ecuatie ramane acum vremea.

Daca ar fi s ane luam dupa previziunile meteorologilor, vremea de paste pare sa tina cu turistii. Se anunta in jur de 17 grade la malul marii. Apa ins aramane rece asa ca turistii care vor veni de sarbatorile pascale pe litoral vor trebui sa se multumeasca doar cu cateva ore de lenevit la soare.

Hotelierii au inteles si ei ca desi nu avem o traditie in sarbatorile pascale, litoralul romanesc poate fi o destinatie execelenta pentru aceasta minivacanta. Drept urmare ofertele nu au intarziat sa apara.

Iar in tarifele de cazare sunt incluse si facilitati la SPA dar si multe alte surprise.

Oferte sunt chiar si pentru cei mai comozi dintre localnici, astfel ca un pranz pascal la un restaurant cu pretentii costa in jur de 130 de lei. Hotelierii de la malul marii sunt optimisti si spera ca unitatile lor de cazare sa fie ocupate in proportie de cel putin 60%. Iar daca vremea va fi frumoasa si cu soare, operatorii plajelor promit sa scoata si cateva sezlonguri pe nisip.

Redactor: Daniel Albu