Oferte pentru romantici

Marea poate fi de vis în orice anotimp spun hotelierii de pe litoral, care au scos pe piață oferte atractive pentru Ziua îndrăgostiților. Prețurile pentru o noapte de cazare la hotelurile de lux pornesc de la 570 de lei.

Două nopți de vis petrecute de Sfântul Valentin, la acest hotel de patru stele din stațiunea Mamaia costă 970 de lei.  Însă, nici constănțenii nu au fost uitați, cei care vor să petrecă o seară romantică la restaurantul din incinta hotelului plătescu 160 de lei de persoană.

In Mamaia, la hotelurile de 4 si 5 stele, toate detaliile au fost puse la punct pentru Valentine’s Day- petale de trandafir pe pat, șampanie la rece și mic dejun în cameră. În plus, pachetul pentru 2 nopți de cazare are inclus: o cină romantică, piscină, jacuzzi și ședinţe de masaj.

Nici hotelurile de 5 stele de pe litoral nu au fost ocolite de turiști. Pentru o noapte de cazare aceștia plătesc 570 de lei, iar apartamentele cu vedere la mare ajung la 990 de lei pentru 2 persoane. Hotelierii spun însă că principalul atuu pe care mizează este marea, preferata tuturor îndrăgostiților.

Și aici oaspeții au pregătit pachete de relaxarela spa.

La anumite hoteluri din Mamaia au fost vândute deja 50% din pachetele alocate pentru Ziua Îndrăgostiților,

Redactor: Cristina Niță ; Imagine: Ionuț Constantin