Oferte pentru petrecerea sărbătorilor la mare

Hotelierii de pe litoral au pregătit oferte tentante pentru turiști. Printre cele mai intersante se numără: dușurile emoționale, fântâna de gheață şi petrecerea cu vestimentația tipică anilor 1930. Prețurile pornesc de la 270 de lei de persoană.

Chiar dacă sărbătorile de iarnă sunt asociate cu zăpada și muntele, afaceriștii de pe Litoral îi invită pe români să consulte ofertele agențiilor de turism pentru o vacanță de relaxare.

Hotelierii de pe litoral se întrec care mai de care în oferte de Crăciun.

De exemplu, un hotel de patru stele din Mamaia vine cu pachete de două și trei nopți de cazare. Cei care vor opta pentru acestea,  trebuie să scoată din buzunare între 156 de euro și 215 euro camera. Oferta include cazare și mic dejun pentru doi adulți în cameră dublă. De asemenea, este cuprinsă și masa tradițională de Crăciun, accesul la piscina interioară, saună umedă și uscată, duș emoțional, fântâna de gheață și masaj. Un alt hotel de patru stele vine cu petreceri specifice și răsfăț la SPA.

Pentru turiști, asistenții de la SPA au pregătit tot felul de surprize calde.

Prețuri similare se găsesc și în stațiunile din sudul litoralului. De exemplu, un sejur într-o cameră dublă într-un hotel de patru stele din stațiunea Venus, all-inclusive, costă aproximativ 3.000 de lei. Oferta include trei nopți de cazare și a patra gratuit, cuprinde cina de Revelion și Revelionul copiilor.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea