Oferte la superlativ pentru reprezentantele sexului frumos

Ziua de 8 martie este pretextul perfect pentru o petrecere pe cinste, pentru doamne şi domnişoare. Pub-urile, restaurantele și cluburile vin cu oferte speciale pentru reprezentantele sexului frumos de la malul mării. Mai multe detalii aflați din materialul următor.

„Ziua Internațională a Femeii” este dedicată, în totalitate, reprezentantelor sexului frumos. Când vine vorba de distracție, cluburile rămân principala opțiune a doamnelor. De aceea, organizatorii vin cu oferte diverse și surprize pe măsură.

Un vin bun se savurează întotdeauna în compania unei femei frumoase. Iar când și mâncarea este una rafinată, există toate premisele unei seri perfecte.

Și pentru că doamnele merită răsfățate în aceast zi, pot servi și un desert pe măsură.

Pentru doamnele care vor călca pragul unor astfel de Pub-uri, organizatorii pregătesc și o surpriză pe care, evident, nu o putem dezvălui! Dacă totuși doriți o seară romantică, veți avea parte și de acest fel de distracție. Restaurantele vin cu oferte felurite și programe diverse pentru a face această zi de neuitat.

Doamnele vor degusta aceste preparate special create pentru ele,  într-o atmosferă unică, ascultând muzica live. Totodată, gazdele răsfăța doamnele cu flori.

Ziua Internațională a Femeii, denumită generic Ziua Femeii, este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a aduce un omagiu realizărilor sociale, politicile și condițiilor economice ale femeilor, cât și pentru a atrage atenția asupra discriminari și violenței domestice,  care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. Ziua Internațională a Femeii a fost adoptată în 1977, printr-o rezoluție a Adunării Generale a ONU. Aceasta a fost sărbătorită pentru prima dată pe 8 martie 1975 . Cu această ocazie, nu putem decăt să urăm La mulți ani tuturor femeilor și… petrecere frumoasă!

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea