Oferte de cazare în Mamaia (VIDEO)

Considerată cea mai scumpă stațiune de pe întreg litoralul românesc, Mamaia își etalează falnică plajele și hotelurile. Indiferent de buget, principala preocupare a turiștilor  proaspăt sosiți în vacanță o constituie cazarea.

Oferta este largă, de la hoteluri de lux, pensiuni, apartamente închiriate la cheie până la campingul turistic special amenajate. Desigur, confortul costă … Astfel, cazarea pentru o zi în această perioadă la un hotel de 4 stele depășește suma de 400 de lei. Camera cu vedere la faleză este 270 de lei, cea cu vedere la mare 300 de lei iar pentru un apartament la un hotel de 4 stele turiștii scot din buzunar 430 de lei.

Weekend-ul trecut, hotelurile de lux au fost ocupate în proporție de 100%.

Persoanele cu buget restrâns au avut și ele de unde alege. Pe timpul verii, mulţi dintre constănțeni își închiriază fie o cameră din apartament fie întreg apartamentul  Astfel, pentru o cameră în cea mai  apropiată zonă a stațiunii Mamaia turistul scoate din buzunar suma de 50 de lei. Nici închirierea întregului apartament nu-l ajunge la sume exorbitante. Pentru o noapte de cazare turistul nu-i achită gazdei mai mult de 120 de lei.

O altă alternativă pentru turiștii ce sosesc în stațiunea Mamaia o constituie cazarea în Campingul de la ieșirea din stațiune. În incintă există dușuri și apă caldă în orice oră din zi și noapte.

Când spui litoral, spui distracție. Mii de turiști sunt așteptați și în acest weekend în stațiunea Mamaia. Muzica bună, cluburile, restaurantele cu diferite specifice, parcul de distracție sunt doar câteva din criteriile pentru care turiștii aleg ca destinbație de vacanță staţiunea Mamaia

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Matei Ghioc