Oferte Black Friday pe litoralul românesc

Agențiile de turism din Constanța  vin cu oferte care mai decare tentante  pentru evenimentul ce marchează trecerea dintre ani. Asa ca este momentul sa va oferiti cateva zile de odihna si relaxare dar și să vedeți marea în timpul iernii, uneori furioasă, alteori calmă sau înghețată.

Hotelierii de la malul mării lansează an de an oferte atractive de 2, 3 și 4 nopți de cazare, care includ, pe langă masa festivă de Revelion, ședinte de masaj, cine tematice, decoruri de vis. Prețurile pachetelor de Revelion pe litoral combat orice alta ofertă de acest gen din zona montană.

Ofertele agențiilor de turism sunt pentru toate gusturile și  buzunarele .Pentru cei care doresc să petreacă un week-end  pe litoral ofertanții vin cu reduceri  de Black Friday.

În plus,au apărut deja și ofertele pentru anul viitor pe litoralul Românesc. Așadar la un hotel de patru stele din Mamaia prețul unei camere duble cu mic dejun și prânz variază de la 136  lei/pers/zi la 289  lei/pers/zi în funcție de perioada aleasă. Iar la un hotel de 3 stele din aceiași stațiune prețurile pornesc de la 60 de ron pe zi de persoana  și pot ajunge până la 140 ron  . Oferte asemănătoare  găsiți și in celelalte stațiuni de pe litoral, unde o noapte de cazare la un hotel de 3 stele din Eforie pornește de la 140 ron pe zi cu all inclusive.

Cei care nu și-au planificat încă vacanța la mare mai au încă timp să își rezerve cazarea. Agențiile de turism oferă reduceri substanțiale celor care achită sejurul complet pănă la sfărșitul acestui an.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea