Ochiul de tigru atrage energiile spirituale către Pământ

Ochiul de tigru asociază energia terestră cu cea solară pentru a genera o stare vibraţională înaltă, dar ancorată, care atrage energiile spirituale către Pământ. Plasat pe al treilea ochi, dezvoltă abilităţile psihice şi echilibreazâ chakrele inferioare, stimulând ascensiunea kundalini. Atentie insa cu acest tip de energie. Nu este accesibila pentru oricine.
Ochiul de tigru este o Piatră protectoare, odinioară purtată ca talisman împotriva blestemelor. Indică utilizarea corectă a puterii şi pune în valoare integritatea. Ajută în atingerea obiectivelor, revelând resursele interioare şi favorizând claritatea intenţiei. Plasat pe chakra buricului, ochiul-de-tigru este excelent pentru visători sau persoanele neangajate. înrădăcinează şi facilitează manifestarea voinţei. Ochiul-de-tigru ancorează schimbarea în corpul fizic.
Permite recunoaşterea propriilor nevoi, dar şi pe cele ale altora. Vă ajută să faceţi distincţia între dorinţe şi nevoile reale.In plan mental, ochiul-de-tigru integrează emisferele cerebrale şi măreşte percepţia practică. Ajută la strângerea informaţiilor dispersate pentru a forma un tot coerent. Util în rezolvarea dilemelor şi conflictelor interioare, în special a celor provocate de mândrie şi încăpăţânare. Benefic pentru vindecarea răului mental şi a tulburârilor de personalitate. In plan psihologic, ochiul-de-tigru vindecă problemele legate de conştiinţa propriei valori, autocritică şi creativitate blocată. Favorizează recunoaşterea talentelor şi a facultăţilor individului, dar şi a defectelor care trebuie combătute. Susţine schimbările personalităţii dependente. Echilibrează yin şi yang şi încarcă cu energie corpul emoţional. Atenuează depresia şi îmbunătăţeşte starea de spirit.
Tratează ochii şi îmbunătăţeşte vederea nocturnă, vindecă afecţiunile gâtului şi ale organelor genitale, înlătură constrângerile. Util în vindecarea fracturilor.
POZIŢIONARE. De purtat pe braţul drept sau ca pandantiv pentru perioade scurte. De poziţionat pe corp unde este nevoie. Poate fi aşezat pe chakra buricului pentru o ancorare spirituală.