Obiective de dezvoltare la Ceronav (VIDEO)

Noul director general al Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale , Ovidiu Cupșa și-a stabilit prioritățile pentru dezvoltarea activității. Acesta intenționează să transforme instituția într-o companie națională.

Ovidiu Cupsa a prezentat echipa managerială pe care si-a ales-o pentru a-și duce la indeplinire planul de dezvoltare al companiei Ceronav. Vechii directori ai companiei au ramas in interiorul institutiei însă pe alte posturi.

Unul din principalele obiective ale noii echipe este realizarea unui masterplan. Totodată, noul director a menţionat faptul că CERONAV se confruntă cu mai multe probleme, una dintre acestea fiind deficitul de personal. Momentan, Ceronav are 171 de salariați și un buget anual de 6 milioane de euro. O parte din rezervele anuale ale companiei Ceronav, aproximativ 1 milion de euro este destinată investițiilor.

De asemenea, Ovidiu Cupșa intenționează să înființeze cantine pentru cursanți și spații de agreement pentru angajați. De alfel, pentru clienții Ceronav se intenționează construirea unui hotel.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Matei Ghioc