Obiect neindetificat găsit în apele mării

O descoperire neobișmnuită le-a dat bătăi de cap autorităților din județul Constanța. Un apel anunța că un obiect suspect este blocat în malul înghețat al Mării Negre, pe o plajă din stațiunea Mamaia. Așa că imediat s-a format o echipă de pirotehniști care au intervenit, însă s-a dovedit că este de competența pompierilor. Nu vă mai prelungim suspansul, vedem chiar acum ce s-a întâmplat.

Îngropat în nisip cât să poată fi observat, neinscripționat și fără niciun indiciu care să-i ateste, la prima vedere, proveniența. Misteriosul obiect de la malul apei, a fost descoperit pe o plajă din stațiunea Mamaia de către un trecător. Acesta a sunat la 112, iar inițial au fost trimiși pirotehniștii să securizeze zona și să cerceteze prezența unui pericol iniment. Din fericire însă, s-a dovedit a fi o alarmă falsă, însă nu și pentru

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) , Dobrogea” care au preluat misiunea. Echipele de pompieri ajunse la fața locului au constant, la prima vedere, că este vorba de un rezervor suplimentar de avion. Militarii au lucrat mai bine de două ore pentru a debloca obiectul din gheața în care acesta s-a prins și pentru a-l putea ridica să-l cerceteze. Cel mai probabil, spun ei, ar putea proveni de  la un avion din perioada comunistă sau o racheta trasă de la Midia în urmă cu mai mulţi ani. Însă pentru a avea o certitudine, specialiștii de la sediul ISU vor analiza obiectul.

Redactor: Andreea Barbu