Obiect neidentificat, pe cerul României

Un obiect luminos neidentificat, a fost surprins în această dimineață pe cerul României, de către două persoane din orașe diferite. Aceeași apariție stranie a putut fi observată și în orașe din vestul Rusiei și  Grecia.

Imagini cu un obiect luminos încă neidentificat, au fost surprinse în noaptea de luni spre marți, la ora 4.30, între Râmnicu Sărat și Focșani. Discuțiile din mediul virtual indică faptul că ar putea fi vorba de stația spațială din China. Stația a dispărut din anul 2016, iar experții avertizează că  obiectul de 8,5 tone s-ar putea prăbuși pe Pământ la începutul anului 2018.

Fenomenul a fost vizibil și în Grecia, unde un român aflat în vacanță a surprins momentul, la ora 5:35.

„O pată de lumină rămasă în urma unui fenomen astronomic: meteorit sau satelit ce a intrat în atmosfera Pamântului”, spune bărbatul, care a fotografiat momentul de pe insula Chios.

Același obiect misterios pare să fi apărut și în Rusia, în apropiere de granița cu Ucraina. Un bărbat din Lipetsk a postat imaginile pe Youtube. În ambele clipuri video, obiectul emana o lumină puternică, pierzându-și apoi din intensitate, ceea ce ar putea însemna o dezintegrare în atmosferă.

Redactor: Isabela Boantă