Oameni cu suflet mare

Tragedia unei  familii din Constanța a înduioșat inimile semenilor. Astfel, la inițiativa unui preot, oamenii au pus mână de la mână și au strâns hăinuțe pentru cei 7 copii ai familiei, precum și alimente. Ba, mai mult, oamenii cu suflet mare ajută și la construcția unei noi case.

Un incendiu puternic a mistuit casa unei familii sărmane din Constanța. Mama și-a salvat copiii din flăcări. Ea, împreună cu cei 7 copii, au privit neputincioși cum locuința care nu demult le oferea confortul de care aveau nevoie, era mistuită. Acum, aceștia trebuie să împartă o singură încăpere cu alte câteva familii. Cu toate acestea, chiar dacă au rămas doar cu hainele pe ei, Dumnezeu le-a întins o mână de ajutor. Preotul Marinel Pădure, de la Biserica „Sf. Nectarie Taumaturgul și Sf. Teodor Tiron”, a mobilizat credincioșii care au adus haine și alimente la biserica unde acesta slujește.

Alți oameni de bună credință vor să ducă ajutorul mai departe și să  ofere familiei un nou acoperiș desupra capului.

Cu toate acestea, cei 7 copii, cu vârste între 2 și 17 ani, încă mai au nevoie de ajutorul tuturor. Așadar, cei care doresc să-i ajute  o pot prin donații de orice natură la biserica Sf. Nectarie Taumaturgul, din carierul constantean Medeea.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea