O zi din viața unui deputat

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LOpwYjI0EXc[/youtube]Gazda noastră a fost deputatul Mihai Tararache care se află la primul mandat. Înainte de a participa la ședința din plenul Camerei Deputaților, Mihai Tararache a susținut un discurs politic prin care a atras atenția asupra situației economice în care se află țara noastră oferind totodată și soluții pentru dezvoltare.

După încheierea discursului politic, Mihai Tararache s-a întâlnit cu o delegație thailandeză care a venit în România în vederea îmbunătățirii relațiilor bilaterale. În cadrul acestei întâlniri, deputatul le-a vorbit delegaților despre portul Constanța care reprezintă un important punct de acces pentru investitorii străini.

Imediat după încheierea discuției cu delegația thailandeză Mihai Tararche și făcut datoria de a vota proiectele de lege de pe ordinea de zi în plenul Camerei Deputaților. Dar ziua unui deputat nu se încheie aici, mai multe detalii despre atribuțiile parlamentarului Mihai Tararache, vom afla în cadrul ediției Valoare și Declin de pe 7 aprilie.

Reporter: Paula Moroi ; Imagine: Victor Nita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.