O viață de nota 10

Fost sportiv de top, în prezent antrenor de podium, Alin Jivan vine la Năvodari să le vorbească oamenilor despre cum a reușit performanța unei vieți de nota 10.

Alin Jivan și soția sa Florina fac o vizită locuitorilor orașului Năvodari, la invitația lui Pavel Ursu. Neobosit, acest om caută exemple pozitive cu care să lumineze viețile oamenilor din această zonă.

Cu o carieră în care a strâns 200 de medalii, fost component al lotului olimpic de gimnastică, medaliat mondial şi european, Alin Jivan în vârstă de 34 ani are multe să ne povestească.

Alin Jivan s-a retras din gimnastică în anul 2011, după o carieră  de aproape 22 de ani. Accidentările şi faptul că găsea tot mai greu motivaţia de a merge mai departe au fost principalele motive care l-au determinat pe Alin să ia această decizie. Nu a putut să stea departe de sală şi pentru că iubește gimnastica şi copii a acceptat oferta clubului Steaua de a deveni antrenor.

“În primele luni mi-a fost greu. Nu-mi găseam parcă reperele, apoi treptat a început să îmi fie mai uşor. Erau mulţi copii în sală, nu ştiam la care să merg mai repede, însă faptul că iubesc copii a făcut ca totul să fie mai uşor”, spune Alin Jivan.

Cu timpul, Alin a devenit unul dintre cei mai apreciaţi antrenori din Bucureşti. Dacă vreți să vă învingeți indiferența și comoditatea și doriți să vă îmbogățiți cu istoria de viață a unui om care a demonstrat că este posibilă O VIAȚĂ DE NOTA 10, sunteți așteptați duminică, 25 noiembrie de la ora 17.00 la Casa de Cultură Pontux Euximus din Năvodari.

Redactor: Sondra Sandu