O urmărire ca în filme a unui autoturism misterios s-a încheiat cu …

O urmărire ca în filme a unui autoturism misterios s-a încheiat cu un accident rutier grav și dispariția fără urmă a persoanelor căutate. Totul s-a petrecut pe străzile Constanței, în cartierul Coiciu, puțin după miezul nopții. Martorii, care au ieșit din case alertați de o bubuitură puternică, spun că au văzut trei persoane fugind de la fața locului, pe care polițiștii încearcă acum să le găsească.

Mașina cu numere de Bulgaria, abandonată de fugari, este punctul de plecare în ancheta autorităţilor. Potrivit acestora, șoferul s-a angajat într-o cursă infernală pe străzile Constanței pentru a scăpa de mașinile de poliție. La intersecția străzilor Izvor cu Frunzelor, a trecut ca un fulger și a intrat în plin într-un alt autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului, șoferul nevinovat a fost rănit ușor și transportat la Urgența Spitalului Clinic Județean Constanța, în timp, ce la fața locului, polițiștii au încercat să ia declarații de la martori.

Oamenii legii au percheziționat și mașina pe care fugarii au abandonat-o însă nu au găsit nimic concludent. Cei care au părăsit locului accidentului sunt căutați de poliţie, pentru a descoperi motivul care i-a determinat să „dispară”. Surse din interiorul anchetei spun că autoturismul cu numere de Bulgaria ar fi fost furat.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu