O tânără din Năvodari a trecut prin clipe greu de imaginat

Timpul parcă a stat în loc pentru tînăra blocată în interiorul mașinii zdrobite, în timp ce pentru pompieri fiecare secundă era împortantă în misiunea de a o salva. Militarii s-au văzut  puși în fața unei situații extrem de dificile. Tînăra urla de durere și o singură manevră greșită i-ar fi pus viața în pericol. Au apelat chiar și la ajutorul părinților fetei. I-au rugat să o țină de vorbă și să o încurajeze, astfel încît ei să o poată recupera în siguranță dintre fiarele contorsionate.

Calvarul studentei de 20 de ani, de la Medicină, a durat mai bine de două ore, timp în care pompierii de la Descarcerare au tăiat mașina bucată cu bucată pentru a ajunge la ea. Era în stare de șoc, înghetață de frig, dar conștientă. Un echipaj de la Ambulanță a preluat-o și a transportat-o de urgență la Spitalul Județean.

La fața locului, familia și apropiații fetei au rămas șocați de cele intîmplate. Polițiștii de la Rutieră au încercat să afle cum de a fost posibil accidentul. Tînăra nu consumase băuturi alcoolice, însă cel mai probabil avea viteză, după cum arată dinamica accidentului. De asemenea, mașina nu era echipată cu cauciucuri de iarnă, iar cele de vară, pe care le avea, erau destul de uzate.

Trecătorii adunați la accident spun că locul este blestemat. În urmă cu patru ani, în apropiere a avut loc tragedia care a marcat sfîrșitul groaznic a patru tineri, după ce bolidul în care se aflau a ieșit în decor, s-a izbit de un copac și a explodat.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu