O șoferiță de 22 de ani a ajuns, noaptea trecută, la Urgență

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PUixFACJ1K0[/youtube]Traficul de început de sezon estival își spune cuvîntul. În una dintre cele mai circulate zone ale orașului Constanţa, la interval de cîteva ore, au avut loc două accidente soldate cu victime. O femeie de 58 de ani a fost lovită de o mașină, chiar în parcarea mall-ului constănțean de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, după ce un șofer neatent a dat cu spatele fără să se asigure. Femeia a fost transportată cu ambulanța la spital. La cîteva ore, sirenele Ambulanței și SMURD-ului și-au făcut, din nou, apariția, în aceeași zonă, de data aceasta însă, pe bulevard, unde două mașini s-au ciocnit.

Una din conducătoarele auto, o tânără de 22 de ani,  s-a lovit la cap în urma impactului și a fost transportată, de urgență, la Spitalul Clinic Județean Constanța. Cealaltă șoferiță, de 26 de ani, a intrat în stare de șoc și a fost necesară intervenția cadrelor medicale pentru a-i acorda primul ajutor.  Polițiștii de la Rutieră au efectuat măsurători și au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul neatenției.

Pentru perioada următoare, polițiștii de la Rutieră îi sfătuiesc pe conducătorii auto să fie mai atenți în trafic și să conducă preventiv, pentru a evita orice fel de evenimente neplăcute.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.