O prezentare de modă specială, la Paris

Prezentare de modă cu totul specială, pe Champs Elysee. Un gigant din industria cosmeticelor a transformat bulevardul, simbol al capitalei franceze, într-un podium de defilare.

Supermodelul Naomi Campbell, spectatoare în primul rând, iar actrițele Jane Fonda şi Hellen Mirren, prezentând o colecție de modă? Nu s-a întors lumea cu susul în jos! Un gigant din industria cosmeticelor a ţinut să organizeze o prezentare de modă cu totul specială, pe Champs Elysee, lângă Arcul de Triumf.

Vedete, dar şi 70 de modele de la case cunoscute de design vestimentar precum: Balmain sau Giambattista Valli au prezentat cele mai noi tendinţe în materie de modă, machiaj şi coafuri.

Hellen Mirren şi-a făcut apariţia într-o haina de culoare închisă şi pantaloni largi, cu pliuri. Actrița avea ca accesoriu: un baston pe care l-a agitat jucăuş către public, amintind, cumva, de personajul lui Charlie, din filmul “Vagabond”.

Spectatorii pur şi simplu s-au îmbulzit către scenă că să filmeze momentul actriţei britanice, în vârstă de 72 de ani.

A urmat Jane Fonda, care mai are un an până schimbă prefixul și va ajunge la vârsta de 70 de ani! Artista a purtat o rochie cu imprimeu, mulată pe corp și accesorizată cu diamante la gât.

“Sărbătorim diversitatea” şi “frumuseţea pentru fiecare”, au fost mesajele transmise de acest spectacol, în cadrul căruia au urcat pe podium inclusiv manechine care nu respectă dimensiunile 90-60-90.

Redactor: Lavinia Barbu