O poveste cu final tragic s-a petrecut la Constanta

O poveste cu final tragic s-a petrecut la Constanta, unde o batrana a murit in propria-i casa, strivita de un tavan care s-a prabusit. Traia nestiuta de nimeni, cu oarecare probleme psihice si nu primea vizitatori. A murit fara sa stie nimeni si astazi dupa 5 luni, corpul ei fost gasit printre bucatile de moloz.

70 de ani avea batrana care traia singura intr-o casa foarte veche de pe strada Decebal. O mai vizitau nepoatele din cand in cand si-i mai lasau la gard o sacosa cu mancare. Batrana nu primea vizitatori si se-nstrainase de lume. Cand nepoatele au vazut ca nimeni nu mai raspunde din curtea veche, au intratla banuieli.

Familia care a cumparat casa a tocmit o firma specializata in curatenie casa scoata resturile de zidarie cazute in curte si la interior. Au umplut o rmeorca intreaga , cand, la un moment dat, au dat peste cadavrul femeii. Prinsa sub bucatile de tavan, zacea acolo din luna iunie.

Cand au auzit ca in casa exista un cadavru, localnicii s-au speriat si au anuntat imediat politia.

Pentru ca n-a putut fi scoasa de sub bucatile mari d emoloz, politisiti au cerut ajutor, la randul lor.

Trupul neinsufletit a fost dus la morga cimitirului central din Constanta. Urmeaza autopsia si in functie de rezultatele acesteia politistii vor continua cercetarile sau vor inchide dosarul penal.

Redactor: Daniel Albu