O plimbare cu yacht-ul pe mare a fost cît pe ce să se transforme într-o tragedie (VIDEO)

https://www.youtube.com/watch?v=www.youtube.com/watch?v=zmkLLxlt6iEO plimbare cu yacht-ul pe mare a fost cît pe ce să se transforme într-o tragedie pentru un grup de turişti sosiţi pe litoral. Ambarcațiunea s-a defectat, iar oamenii au rămas izolați în larg. Salvarea turiștilor, printre care se afla și un copil, au fost polițiștii Gărzii de Coastă care au intervenit pentru a-i aduce pe cei patru în siguranță la țărm.

Plimbarea cu yacht-ul le-a dat oamenilor emoții mai mari decît se așteptau vreodată. Și asta pentru că în timp ce se aflau în larg, yacht-ul s-a oprit pur și simplu din pricina unei defecțiuni la motor.

Polițiștii de Frontieră au plecat imediat în misiunea de salvare a turiștilor, la bordul a două ambarcațiuni de tip Rodman și RIB. I-au recuperat pe cei patru de pe yacht-ul aflat în derivă undeva în largul plajei Modern. Zicala totul e bine cînd se termină cu bine s-a aplicat și în cadrul grupului de turiști care deși au tras o sperietură de zile mari, au fost salvați la timp, înainte de producerea unei tragedii. Cele patru persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate în siguranță la țărm, iar yacht-ul defect a fost remorcat pînă în Portul Turistic Tomis.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Alex Brinzaru