(VIDEO) O pensionară din Constanța a devenit eroul politiștilor din oraș

O pensionară din Constanța a devenit eroul politiștilor din oraș, după ce i-a ajutat pe oamenii legii să prindă o tânără dată în urmărire generală de mai bine de un an. Infractoarea a intrat în casa bătrânei și a încercat să o înşele! Septuagenara nu a căzut în capcană.  Poate şi pentru că fiul ei este ofițer la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Constanța.

Modul de operare al infractoarei, pe numele său, Elisabeta, era de fiecare dată același: își  găsea o victimă în vârstă și încerca să afle unde ține aceasta banii și lucrurile de valoare. De această dată a reușit să intre în apartamentul bătrânei cu promisiunea că are să-i ofere produse cosmetice gratuite. Pe scara blocului o aștepta o altă tânără, complice la furt care aștepta un semn să intre în apartamentul lăsat descuiat. Pensionara și-a sunat însă băiatul – ofițer de poliție și i-a spus că are o bănuială.

Deși ofiterii de la Secția 1 au prins-o pe hoață înainte să intre în acțiune, complicea ei a reușit să fugă în ultimul moment. În momentul în care vecinii bătrânei au auzit ce s-a întâmplat au răsuflat ușurați. Din declarațiile poliției, Elisabeta avea deja o condamnare pentru furt. A profitat de o întrerupere a pedepsei și apoi s-a făcut nevăzută. Politiștii constănțeni continuă cercetările pentru a afla dacă şi alte persoane au căzut victime infractoarei.

Redactor: Doina Sirbu