O parte a locuitorilor comunei Corbu au fost izolați de restul localității

O parte a locuitorilor comunei Corbu au fost izolați de restul localității după ce zăpada a format adevărați munți în jurul caselor lor. Animalele din gospodărie le-au murit pe capete, iar copiii erau nevoiți să sară gardul la propriu pentru a putea ajunge la școală. Oamenii îl acuză pe primar și spun că nu a intervenit deloc cu utilaje de deszăpezire. A fost nevoie de intervenția unei wole aparținând unui privat.

Aceste imagini au fost filmate pe strada Vasile Sasu din comuna Corbu. Din cauza vântului purternic care a bătut s-au format munți de zăpadă înalți chiar și de trei- patru metri. Oamenii care au fost afectați de dezastrul naturii spun că primarul nu a gestionat deloc bine situația și că utilajele primăriei nu au deszăpezit complet strada.

Această doamnă povestește cum i-au murit animalele în ogradă și că zăpada din curte depășea nivelul geamurilor.

Și nu este singura persoană afectată. Sunt multe familiile care locuiesc pe strada Vasile Sasu din Corbu și care au avut de suferit din cauza nepăsarii autorităților, după cum o spun chiar ei.

Prin suferința lor, trec și alte familii care, din cauza zăpezii, sunt încă izolate.

Unul dintre consilierii locali a sărit în ajutorul cetățenilor și a reușit să ia legătura cu un privat pentru a aduce în zonă o wolă care să dea la o parte munții de zăpadă.

Însă, dacă această problemă a fost, în cele din urmă, rezolvată, cu greu, este adevărat, oamenii au alte temeri. Cât de curând temperaturile vor începe să crească, iar zăpada va începe să se topească.

Echipa Litoral TV a mers și la Primăria comunei Corbu, însă…

Acum singura speranță a oamenilor este ca zăpada să nu mai revină pentru a nu fi, din nou, rupți de restul localității.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea