O nouă tragedie la Constanța

O noua tragedie la Constanța! O femeie a ajuns în stare gravă la spital, iar copilul nou născut, a decedat la scurt timp după venirea sa pe lume. Mama a ales să nască la o clinică privată din Constanța.

O tânără din București a hotărât să nască într-o clinică privată din Constanța. Cu două luni înainte, aceasta a cerut medicilor un consult de specialitate fiind vorba despre o naștere naturală după cezariană. În urma investigațiilor medicul tinerei a decis împreună cu aceasta nașterea pe cale naturală. Mămica a avut însă un travaliu lung, în care tensiunea a scăzut brusc, iar cadrele medicale au luat decizia realizării de urgență a unei operații de cezariană. Se pare că femeia ar fi suferit, în timpul nașterii naturale, o ruptură de uter. În timpul cezarianei, starea femeii s-a înrăutățit. La fel și starea bebelușului, drept pentru care, având în vedere că unitatea privată nu dispune de secție de terapie intensivă, s-a luat decizia transferării celor doi la Spitalul Județean Constanța.

În prezent, se depun eforturi pentru a salva viața mamei. Tânăra se află în continuare internată în stare critică în cadrul secției de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constața.

Redactor: Cristina Niță